Friskiscykel med tramprabatt

28 February 2018


Friskiscykel med tramprabatt – för ännu fler i rörelse!

Den 1 februari införde svenska staten en elcykelpremie, för att fler svenskar ska ha råd att köpa en elcykel. Nu svarar Friskis&Svettis med en speciellt framtagen jubileumscykel - med tramprabatt!

I 40 år har Friskis&Svettis fått svenska folket att röra på sig med en väldigt enkel idé.
Vi tror på lustfylld och lättillgänglig träning. Lagom till Friskis 40-årsdag lanserar vi nu en knallröd jubileumscykel. Vi säljer den med tramprabatt, för att så många som möjligt ska kunna cykla.

– Statens elcykelpremie syftar till att minska bilåkandet, och det är förstås bra. Men vi på Friskis&Svettis har alltid trott på hederligt kroppsarbete. Vi kompletterar därför elcykelpremien med en ”trampcykelpremie”, säger verksamhetschef Johan Lampinen.

Jubileumscykeln finns i dam- och herrmodell och är framtagen i samarbete med Stålhästen. Den har tre växlar, handbroms och fotbroms. Friskis ger 700 kr i tramprabatt, vilket gör att alla som vill kan klicka hem sin Friskis-hoj för 3 695 kr (ord. 4 395 kr).

– Sverige tjänar på att människor är i rörelse. Sjukvårdsutgifterna minskar och varje individ blir gladare, smartare och friskare. De vetenskapliga beläggen finns redan. Friskis jobb är att göra det så enkelt och kul som möjligt att röra på sig, säger Johan Lampinen, som ofta syns med cykelhjälmen i högsta hugg.

– Att cykla till jobbet eller träningen är ett perfekt sätt att få in mer rörelse i livet, säger Johan. Jag blir glad av att cykla!

Fakta: Friskis jubileumscykel
* Finns i dam- och herrmodell.
* 3 integrerade växlar från Shimano
* Specialdesignad ringklocka, sadel och sadelskydd med Friskislogga ingår.
* Fotbroms och handbroms
* Baklyse
*  28-tumsdäck på dubbelbottnade aluminiumfälgar med förstärkta ekrar
*  1 års garanti, 2 mån självriskförsäkring
*  Frampakethållare tillkommer (om du vill) för 349 kr.

Läs mer här: www.stalhasten.se/friskis