Extern marknadsföring i lokalerna

Vi har många medlemmar i föreningen av olika kön och åldrar. Många externa aktörer vill därför sätta upp anslag, informera eller erbjuda produkter av olika slag i våra lokaler till våra medlemmar. Tyvärr säger vi konsekvent nej till detta då vi vill att föreningens tränings- och mötesplatser skall vara en frizon.

Externa aktörer i lokalerna är bara aktuellt då vi har ett samarbete eller är medarrangör/deltagande i något arrangemang.


Surfa i mobilen, datorn eller plattan med vårt WiFi i alla våra tre lokaler:

Nätverkets namn: Friskis
Lösenord: friskis10

Våra lokaler - din mötesplats

Vi har tre anläggningar Björnövägen, City och Rocklunda (Läs gärna mer om respektive lokal i menyn till vänster). 
Varje lokal har gym, gruppsalar och omklädningsrum med bastu. I omklädningsrummen finns låsbara skåp - ta med eget hänglås eller köp i receptionen. Det finns värdefack utanför omklädningsrummen där du kan låsa in värdesaker.

I våra väntytor kan du köpa kaffe/thé och i receptionen har vi enklare försäljning av Gainomax, kexchoklad, kolsyrat vatten och banan. Här kan du även köpa vattenflaskor, små handdukar och träningsväskor m m.


Alla lokaler är utrustade med hjärtstartare. I träningssalar och gym finns larmknapp som leder till receptionen om olyckan skulle vara framme.

Företag och skolor


   • IF Friskis&Svettis samverkar gärna med skolor, organisationer, föreningar och företag. Vi kan inte lova att alltid tillgodose era önskemål då vi måste prioritera vår ordinarie schemalagda verksamhet men vi gör alltid vårt bästa med att uppfylla era önskemål.

  • Våra ledare är ideella och kan ha svårt att leda pass dagtid.

  • Under januari och februari har vi högt tryck i verksamheten och möjligheten att boka pass utanför ordinarie schema är begränsad.

  • Vi hyr ut träningslokalerna med ledare från IF Friskis&Svettis men också bara salen.

  • Det är möjligt att delta på utvalda schemalagda pass i vårt ordinarie program, då i mån av plats och efter överenskommelse. Detta till kostnad för engångsbiljett.

  • När vi fått ert önskemål på pass, dag och tid söker vi ledare. Vi behöver ca 2-3 veckor för att söka ledare.

  • Längre och mer omfattande samarbeten kan ordnas via särskilda avtal, ta kontakt med verksamhetschefen i dessa fall.

  • Gäller bokningen skolelever kräver vi att lärare/personal finns med före, under och efter passet. Både en kvinnlig och manlig personal i omklädningsrummen om dessa nyttjas.

PRISER:
Hyra av sal
Skolor/företag 950:-
Föreningar 700:-

Hyra av sal med F&S ledare
Skolor/företag 1400:-
Föreningar  950:-

Kontakta Anna Wittur
tel 021-10 12 35  anna@vasteras.friskissvettis.se

 Alla våra lokaler är utrustade med hjärtstartare.